Publicitate gratuita
Reclame, publicitate, anunturi, cereri - oferte. Publicitate gratuita Adauga link-ul tau gratuit Promovare Site Publicitate Online
Lista Forumurilor Pe Tematici
Publicitate gratuita | Reguli | Inregistrare | Login

POZE PUBLICITATE GRATUITA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Yuby Mona pe Simpatie
Femeie
23 ani
Arges
cauta Barbat
23 - 45 ani
Publicitate gratuita / Reclame gratuite, Cumparare, Reclame, publicitate, anunturi, cereri - oferte / Afacerile online: Secretul dezvaluit!  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ionutz
Membru

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 36
Afacerile si potentialul urias al internetului

Afaceri pe internet ? Cand unii oameni aud aceste cuvinte se gandesc fie la ceva foarte complicat, fie la faptul ca internetul este o pierdere de timp si bani. Aceasta atitudine este gresita.
Daca te uiti putin mai atent in jurul tau, vei observa ca astazi foarte multe activitati sociale depind de internet. Inclusiv afacerile clasice. De ce acest lucru ? Deoarece
internetul este astazi cel mai cuprinzator si mai rapid mediu informational.
Internetul a spulberat granitele lumii si a facut ca distantele geografice sa nu mai conteze. Acest lucru inseamna o revolutie in societate in general si in lumea afacerilor in mod special.
Ai o afacere clasica ? Promoveaz-o online pentru a obtine rezultate maxime si de
lunga durata. Nu ai nici o afacere (nu dispui de suficienti bani sau / si de cunostintele necesare) dar ai vrea sa incepi una ? Atunci, construieste o afacere direct pe internet cu costuri incredibil de mici.
In continuare voi descrie si analiza toti pasii importanti care, daca sunt urmati corespunzator, te vor ajuta sa contruiesti afaceri pe internet profitabile si de lunga durata.

Pasul 1 - Identifica cele mai bune idei de afaceri

Indiferent ca vor fi afaceri pe internet sau clasice, trebuie sa identifici doar acele idei de afaceri cu potential si care vor functiona pentru tine. Aceste idei de afaceri sunt cunoscute in lumea business-ului sub numele de nise de piata.
O nisa este acel segment dintr-o piata in care exista cerere dar oferta este prea mica sau chiar inexistenta. Nisa de piata este defapt baza intregii afaceri. "Si cum identific aceste idei de afaceri ?" vei intreba probabil.
In maniera clasica, identificarea ideilor / niselor de piata este mai dificila. In schimb, prin intermediul internetului, care astazi este cel mai rapid mediu de accesare a informatiei, poti dispune de o paleta larga de instrumente hightech cu care sa identifici cele mai profitabile idei de afaceri.

Pasul 2 - Identifica cele mai profitabile subiecte

Pentru a construi afaceri pe internet profitabile, trebuie sa dezvolti acele idei de afaceri despre care tocmai am vorbit. Cea mai buna metoda de a dezvolta online o idee de afaceri, este prin intermediul unui site de inalta calitate informationala.
Insa, pentru a crea un site profitabil, doar ideea / nisa de piata nu este suficienta. Trebuie deasemenea, identificate acele subiecte de mare interes care se refera la nisa de piata aleasa. Apoi, pe baza acestor subiecte, va fi compus site-ul propriu zis. Aceste subiecte vor fi defapt paginile de baza ale site-ului.
Aceste informatii (subiecte) sunt accesate de catre acele persoane care cauta solutii pentru a rezolva anumite probleme. Astfel, identificand acele subiecte profitabile (adica cele care sunt deseori accesate), identifici defapt problemele si cautarile oamenilor.

Pasul 3 - Identifica cel mai potrivit nume de domeniu

Dupa cum ai remarcat probabil, am tot vorbit despre afaceri pe internet dar nu am pomenit o vorba despre numele de domeniu. Intr-adevar, majoritatea celor care incep crearea unui site, isi indreapta mai intai atentia asupra inscrierii numelui de domeniu.
Numele de domeniu este crucial pentru a crea un site profitabil. Un simplu nume ales dupa ochi si la repezeala poate sa-ti compromita afacerea din start. De cele mai multe ori, numele de domeniu este acela care determina accesarea sau ignorarea site-ului tau de catre utilizatorii de internet.
Doar dupa ce ai identificat cel mai bun concept de site si cele mai bune subiecte derivate din acel concept, stabilesti si inregistrezi numele de domeniu. Alegerea numelui de domeniu se face pe baza conceptului de site ales.

Pasul 4 - Creaza continut de inalta valoare informationala

Vizualizeaza viitorul tau site - care este de fapt esenta afacerii tale online - ca fiind asemeni unui copac. Conceptul de site este asemeni trunchiului iar subiectele desprinse din conceptul principal sunt asemeni ramurilor. Insa, pe aceste ramuri cresc frunzele.
Continutul este asemeni frunzelor. Acesta este dezvoltat din subiectele de baza si trebuie realizat cu mare atentie. De ce ? Deoarece calitatea si cantitatea continutului sunt cele care vor determina daca vizitatorul va cumpara sau nu de pe site-ul tau.
Dupa cum am spus, oamenii acceseaza internetul pentru a gasi solutii pentru diferitele probleme care ii framanta. De aceea, valoarea continutului tau va fi data de solutiile pe care le vei oferi vizitatorilor tai.
Daca vor gasi in informatiile oferite de tine o solutie practica pentru ei, sansele de a converti un simplu vizitator intr-un consumator al produselor tale, cresc uimitor de mult. Acest proces este cunoscut in lumea marketing-ului online sub numele de PreSelling, adica PreVanzare.

Pasul 5 - Genereaza trafic targetat si gratuit

De ce nu functioneaza multe afaceri pe internet ? Unul dintre principalele motive este l
ipsa traficului. Pentru ca un website - care este inima afacerii online - sa functioneze, este nevoie de combustibil: trafic de vizitatori targetati.
Traficul targetat poate fi obtinut prin publicitate contra cost sau gratuit. Traficul targetat gratuit este insa cel esential. Este constant si foarte profitabil. Acesta, adeseori numit si organic, exista datorita motoarelor de cautare precum Google, Yahoo, MSN, etc.
Dar, pentru ca un website sa primeasca acel trafic gratuit, trebuie indeplinite cateva cerinte esentiale. Fara respectarea acestora, motoarele de cautare vor ocoli aceste website-uri sau in cel mai fericit caz vor livra doar trafic fara valoare si neprofitabil.

Pasul 6 - Monetizeaza afacerea in mod eficient

"Bine, dar cum o sa castig eu bani cu un site ?" te-ai intrebat sau vei intreba probabil. Monetizarea este una dintre partile frumoase ale acestor afaceri pe internet. De ce ? Deoarece exista o paleta larga de posibilitati de monetizare.
In acest stadiu, trebuie sa analizezi si sa alegi acele optiuni de monetizare compatibile cu conceptul de site ales sau cu afacerea clasica, inceputa offline (daca ai una) si pe care vrei sa o promovezi online. Iata doar cateva dintre aceste optiuni:
•    Vanzarea produselor fizice create in regie proprie sau intermediate
•    Vanzarea de servicii: turism, transporturi, wellness, etc
•    Vanzarea de e-produse: e-carti & e-cursuri, muzica, filme, etc
•    Network marketing
•    Publicitate
Posibilitatile pe care ti le ofera aceste afaceri pe internet sunt multe. Le voi prezenta mai detaliat in pagina urmatoare, pe cele mai importante si mai usor de accesat.

Pasul 7 - Fidelizeaza vizitatorii

Unul dintre marile avantaje ale acestor afaceri pe internet este acela ca poti sa fidelizezi vizitatorii sau clientii mult mai usor decat in mediul offline. Si dupa cum probabil bine stii, fidelizarea este cruciala pentru a avea o afacere lucrativa si de lunga durata.
Fidelizarea este acel proces prin care creezi legaturi cu vizitatorii noi care iti acceseaza site-ul sau mentii si aprofundezi acele contacte cu clientii sau vizitatorii mai vechi. Insa aceasta fidelizare poate fi obtinuta doar daca persoanele vizate vor avea incredere.
Incredere in ce ? In tine ca persoana. Aceasta incredere o poti cultiva oferindu-le informatii de calitate prin intermediul site-ului si pastrand legatura periodica cu ei, fie ca au cumparat sau nu de la tine.
Aceasta legatura consta in email-uri periodice in care continui sa le oferi informatii de calitate. In acest fel le arati ca iti pasa si vrei sa ii ajuti, nu doar sa le usurezi portofelele. Rezultatul ? Ti se va acorda incredere, adica oamenii vor cumpara mult mai usor de la tine.

Pasul 8 - Automatizeaza afacerea

De ce sunt extraordinare aceste afaceri pe internet ? Deoarece ai posibilitatea sa iti automatizezi afacerea. Mai mult de 90% dintre afacerile clasice trebuie constant monitorizate si infuzate cu capital si timp. Adica trebuie sa lucrezi la ele aproape non stop.
Alta este situatia cu business-ul online. Lucrezi mult la inceput, pana cand reusesti sa demarezi afacerea si incepi sa ai un venit constant. Aceasta perioada dureaza de obicei de la o jumatate de an pana la un an (ma refer la site-urile bazate pe SEO).
Alteori, dureaza mai putin de 6 luni sau mai mult de un an, in functie de fiecare situatie in parte. Dupa aceea, sarcina ta va fi doar de a monitoriza si optimiza din cand in cand continutul site-ului sau a site-urilor (daca iti vei extinde afacerea).

Pasul 9 - Optimizeaza constant site-ul

Daca vei intreba mai multi internet marketeri de succes, care este secretul reusitei lor, unul dintre raspunsurile lor este: optimizarea. Chiar daca afacerea ta se dezvolta si se automatizeaza, nu trebuie sa o neglijezi complet.
Trebuie sa continui sa imbunatatesti calitatea continutului site-ului si chiar sa cresti constant cantitatea acestuia. Acest lucru multumeste atat vizitatorii umani cat si motoarele de cautare pe care apare site-ul tau.
Optimizarea site-ului inseamna optimizarea afacerii. Iar rezultatul optimizarii inseamna cresterea profitabilitatii atat ca si cantitate cat si ca durata. Unele site-uri cad in uitare tocmai deoarece nu sunt optimizate corect si constant (adica cel putin o data pe luna).
Planifica fiecare pas inainte de a actiona
Acum ca ai aflat pasii esentiali pentru a construi afaceri pe internet, iti recomand ca inainte sa actionezi, sa creezi un plan de afaceri. Acest plan iti va fi de mare folos deoarece iti va oferi o viziune mai clara si panoramica asupra proiectului tau.
Multi antreprenori si infoprenori incepatori, dau gres tocmai deoarece omit sa creioneze mai intai afacerea pe hartie. Ei se grabesc sa faca investitii pentru a obtine rezultate cat mai repede. Ei cred ca actionand astfel vor muta pana si muntii din loc.
"Si de ce ma rog, e asa de important planul de afaceri ?" vei intreba probabil din nou. Iata de ce: creand planul viitoarei tale afaceri vei fi capabil sa vizualizezi potentialul ei real dar si lacunele si dezavantajele ascunse, pe care nu le percepi la prima vedere.
Probabil ca te vei intreba la un moment dat (daca nu cumva te-ai intrebat deja) cum vei pune aceste informatii in aplicare si mai ales unde vei gasi acele instrumente de calitate dar accesibile ca pret.


Cand promovezi un produs prin anunturi publicitare conteaza :

1. Titlul anuntului ! (la ce foloseste daca anuntul este miraculos insa titlul nu aduce pe nimeni pana in punctul de a il citi ?)
2. Anuntul in sine ! Trebuie sa fie scurt (nu irosi timpul oamenilor) , corect (nu insulta inteligenta oamenilor. Degeaba ii convingi sa isi piarda timpul cu anuntul tau daca vor constata singuri ca ai indrugat numai minciuni) , atractiv (daca nu il atragi degeaba il informezi) si relevant (trebuie ca omul sa isi formeze o idee asupra a ce ii oferi, intrucat atunci cand va intra pe site s-ar putea ca asteptarile sa ii fie inselate si sa iasa in secunda imediat urmatoare) . Cheia anuntului perfect este obtinerea unui echilibru intre aceste 4 trasaturi, fara sa faci rabat de la nici una !
3. Raspandirea anunturilor ! Cu alte cuvinte numarul anunturilor si numarul site-urilor pe care apar. Fa astfel incat sa postezi cat mai multe anunturi in cat mai multe locuri. In acest fel va fi imposibil sa nu fi observat !
4. Vizibilitatea anunturilor !
-Vei observa ca pe multe site-uri ai posibilitatea sa postezi anunturi platite ce se vor afisa ca anunturi sponsorizate / anunturi preferentiale / etc ! Asta inseamna ca vor fi mult mai vizibile (fie vor fi afisate in partea de sus a paginii, fie vor avea un contur ori fonturi de culori diferite, etc).
- Vor fi mult mai vizibile (aparand chiar si la cautarile google) anunturile postate pe site-uri bine cotate ! Un site bine cotat are ranking mare (Cele mai multe site-uri de anunturi romanesti puternice au ranking de 3-5 - maximul fiind de 10) si trafic mare (sa fie macar 3-4 mii de vizitatori in ultima saptamana). Cum poti vedea aceste atribute ? Simplu : Majoritatea site-urilor vor avea in partea de jos a paginii o iconita cu "traffic ranking" ca aceasta :  ! Vei da click pe aceasta iconita si vei ajunge la un clasament in care apare site-ul care te intereseaza. Vei da click pe site-ul in cauza si vei avea acces la statisticile detaliate ale site-ului. Pe pagina (colt dreapta sus) va aparea PageRank -ul , si mai jos vei putea vedea si numarul de  Vizitatori în ultimele 7 zile (adica traficul site-ului) !
Sfat : Incearca sa postezi un anunt platit pe ! Pentru 9 Euro anuntul tau va aparea pe 300 de site-uri si asta chiar poate face o diferenta pentru promovarea ta ! Plata se poate face comod si simplu prin sms !

Daca vrei sa incepi o afacere online viziteaza www.banionlines.ws

afacerile online: secretul dezvaluit! afacerile urias afaceri internet cand unii oameni aud aceste

9.7KB


_______________________________________


pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la