Publicitate gratuita
Reclame, publicitate, anunturi, cereri - oferte. Publicitate gratuita Adauga link-ul tau gratuit Promovare Site Publicitate Online
Lista Forumurilor Pe Tematici
Publicitate gratuita | Reguli | Inregistrare | Login

POZE PUBLICITATE GRATUITA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
sweetandana Profile
Femeie
25 ani
Teleorman
cauta Barbat
25 - 48 ani
Publicitate gratuita / Reclame gratuite, Cumparare, Reclame, publicitate, anunturi, cereri - oferte / Magest OnLine - Rezervari bilete sejur  
Autor
Mesaj Pagini: 1
magest
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2
Acum beneficiezi de un serviciu de rezervare modern, rapid si sigur, special creat pentru tine!
Avand o baza de date de peste 10.000 de hoteluri operabile prin sistemul de rezervari on-line, departamentul turism extern al agentiei va organizeaza sejururi si circuite in toata lumea, asigurandu-va toate documentele de calatorie necesare.
Sarbatoriti revelionul, craciunul sau pastele intr-o locatie de neuitat la tarife perfect concepute pentru satisfacerea celor mai pretentiosi clienti.

Daca detineti o agentie de turism si doriti sa deveniti parteneri, beneficiand de oferte speciale si servicii de calitate, contactati-ne, va vom raspunde repede la orice intrebare, oferindu-va acces la interfata online, pentru o rapida vizualizare a ofertelor, preturilor si locurilor disponibile.

Target-ul nostru este acela de a depasi asteptarile clientilor , promovand in mod constant atitudinea pozitiva de tipul “se poate“.
Fie ca participati la congrese, expozitii, training-uri, programe de vacanta motivationala de grup (incentives), vacante sau concedii individuale, noi supraveghem de la plecare si pana la sosire, fiecare etapa a calatoriei dumneavostra.

Magest Turism - Magia Vacantei


pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la