Publicitate gratuita
Reclame, publicitate, anunturi, cereri - oferte. Publicitate gratuita Adauga link-ul tau gratuit Promovare Site Publicitate Online
Lista Forumurilor Pe Tematici
Publicitate gratuita | Reguli | Inregistrare | Login

POZE PUBLICITATE GRATUITA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Bianca777
Femeie
19 ani
Brasov
cauta Barbat
19 - 61 ani
Publicitate gratuita / Vanzari, Oferte / Afacerea ta online  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Njord
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1
Daca doresti sa te bucuri de libertate financiara muncind 1-2 ore pe zi din confortul casei tale,alege sa te alaturi acum la Global Domains International(GDI).Fie ca se va transforma in afacerea ta de baza fie ca fi part-time GDI iti va aduce un profit consistent.Toate acestea cer o investitie minima din partea ta de 10 dolari pe luna,beneficiind in prealabil de o perioada de proba gratuita de 7 zile.Incearca si tu acum:http://freedom.ws/njord13

pus acum 13 ani
   
eurotraduceri2009
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 3
Birou de traduceri autorizate oferta servicii profesionale  de traducere si interpretariat.Toti traducatorii nostri sunt autorizati de  Ministerul justitiei.

Servicii de traducere din italiana,spaniola,greaca,turca,norvegiana,suedeza,maghiara,turca,ebraica,araba,
Galati str Al I Cuza  nr 25(situat in spatele Modernului, intre Casa Romaneasca si Romlotus)
Intre orele 9-17.

Tel 0766.542.270
Tel 0755.902.432

afacerea online birou traduceri autorizate oferta servicii traducere nostri sunt autorizati de 

46.3KB


pus acum 12 ani
   
Ederalife
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 5
(NOU!!!) Biluta magica – intravaginala

Multe din problemele ginecologice pot fi evitate folosind acest minunat produs.

“Biluta magica” pentru afectiunile ginecologice, fabricata in China, face parte din gama de produse profilactorii. Reteta de fabricatie este inspirata din izvoarele medicinii chineze care are o experienta de peste 5000 de ani.
Efecte principale:
”Biluta Magica” este conceputa special pentru a elimina sursele de boli care exista in profunzimea vaginului. Prin ingredientele sale active ajuta la imbunatatirea si reglarea circulatiei sanguine, a fluxului de energie Qi (energia vitala) si a sistemului endocrin, calmand in acelasi timp si durerile provocate de anumite afectiuni ginecologice, cum ar fi miomul uterin, eroziunea cervicala, chisturile ovariene etc.
Are efecte benefice asupra organismului şi de a promova vindecarea rapidă pentru afecţiuni, cum ar fi ciclu menstrual neregulat, hemoragie uterină, fibrom uterin, chisturi ovariene şi polipi ai uterului. Produsul are de asemenea efect antipiretic, elimina toxinele din organism,  amelioreaza inflamatiile, curata uterul si vaginul de bacterii şi contaminanţi, are efect de reīnnoire a ţesuturilor, prin urmare, reduce inflamarea pelvisului şi ajuta  īn rezolvarea tuturor tipurilor de vaginite. Tratamentul cu acest produs poate ajuta, de asemenea, pentru a diminua durerea in regiunea lombara, abdomen, picioare; reglează secretiile interne; īmbunătăţeşte circulaţia şi aspectul  tenului, reduce ridurile si indeparteaza petele pigmentare ale pielii, curăţă şi īntinereşte corpul, īntareste vaginul si uterul.
Efectele se vor resimti, fireste, dupa 1-2 bilute, in decurs de 10 zile eliminandu-se complet bacteriile si reziduurile din corpul unei femei.
"Biluta Magica”are ca scop contracarareacondiţiile fizice care au persistat, ca rezultat al tratamentului cu īntārziere sau examinare īntārziată de către medic. „Biluta Magica” este un produs terapeutic şi profilactic pentru femei. Produsul este foarte eficient, aplicabil pe scară largă, şi are o proprietate unica de absorbţie.
Ingrediente :
SofranSange de balaur,radacina de sofora galben deschis,Ligusticum, Chuanxiong Hort,Rizom de sofran de India albastru-verzui,Fruct obisnuit de cnidiu.
Proiectarea originala :
Pentru acest produs s-a adoptat cea mai noua metoda de scoatere din radacini a toxinelor. Aceasta inventie a fost inspirata din conceptiile medicale traditionale chinezesti.
Formula unica :
Dat fiind extragerea minutioasa din zeci de plante rare, formula noastra este unica, de aceea neputand fi reprodusa.
Functionare usoara :
1) Se scoate usor din corp.
2) Nu apare senzatia de corp strain inauntru.
3) Nu exista efecte asupra vietii obisnuite sau asupra activitatiilor zilnice.
Folosirea :
1) Dati drumul firului de ata care infasoara produsul.
2) Introduceti incet biluta adanc in vagin cu un deget, minim 7 cm, insa aveti grija sa purtati manusi sterile sau sa puneti peste degetul respectiv protectie speciala pentru degete.Capatul firului de ata se va lasa afara, pentru ca biluta sa se poata scoate usor.
3) Veti sti ca ati pozitionat corect biluta daca in momentul cand veti fi cu degetul/degetele complet inauntrul vaginului nu veti simti deloc existenta ei.
4) Dupa 48 de ore scoateti biluta tragand de ata, iar apoi curatati-va vaginul.
5) Folositi o alta biluta dupa o pauza de 24 de ore.
6) In general, folositi bilute de tip B (pentru intretinere) dupa ce ati folosit bilute de tip A (pentru curatare).
7) Se admite interactionarea bilutelor de tip A si B, insa intervalul de timp dintre 2 bilute va trebui sa fie neaparat de cel putin 24 de ore.
Siguranta sporita :
Aceste produse sunt fabricate īn China, īn scopul de tratament şi ca o măsură preventivă. Procesul de fabricaţie se bazează exclusiv pe ingrediente naturale din medicina tradiţională chineză, care au fost folosite de peste 5000 de ani.
Aceste ingrediente au fost derivate din reţete tibetane homeopatice şi reprezintă sinteza cunoaşterii holistice vechi şi moderne in bio-tehnologie.
Există cāteva zeci de plante din China şi alte componente holistice īn aceste bilute care sprijina organele si functia de reproducere feminina şi previne dezvoltarea unor boli mai grave ginecologice.
Numeroase studii de laborator şi de cercetare au dovedit siguranţa şi eficacitatea ingredientelor din bilute.
"Biluta Magica” este fabricata īn mediul cel mai steril care a fost aprobat de către "GMP” (standard international de calitate). Acestea nu contin aditivi chimici şi au trecut mai mult de 1000 de studii clinice care au confirmat siguranţa ingredientelor - ele nu provoaca efecte secundare şi sunt absolut non-toxice.
1) Inainte de livrare, absolut fiecare biluta se sterilizeaza foarte bine prin iradiere.
2) Extracte ierbale 100 % naturale, fara nici un fel de aditiv chimic.
3) Fara extrudari, solutii sau reziduuri.
4) Usor de scos afara si de inlocuit.
5) Eliminare a toxinelor vizibila cu ochiul liber.
Functii tipice :
Este un produs cu mai multe functii combinate : eliminare a toxinelor, strangere a vaginului, actiune antiinflamatoarre si ucidere a bacteriilor.
Elimina vizibil toxinele si are efecte incredibile.
Spre deosebire de alte produse, dupa 3 zile de folosire veti vedea cu ochiul liber diferite ramasite eliminate din corpul dumneavoastra.
Caracteristici :
Acest produs a fost conceput sa se  introduca in vulve, vagin si uter. Efectele sale reies din mirosul volatilizant – aceasta este cea mai simpla metoda pentru o femeie, metoda care da nastere unor schimbari interne benefice. Valoarea pH-ului este de aproximativ 5,02 – valoare ideala in comparatie cu alte produse ; de aceea aceasta este cea mai buna alegere pentru sanatatea femeilor.
Contraindicatii :
Femeile insarcinate, cele care alapteaza si cele care se afla la menstruatie, cele cu himenul intact.
Aplicarea:
1) Pentru sterilizare in locurile private ale unei femei.
2) Repara celulele si imbunatateste regenerarea celulara.
3) Imbunatateste sistemul endocrin.
4) Restabileste functiile, intarzie procesul de imbatranire si menopauza.
5) Umezeste si hraneste vaginul.
Grupele de varsta carora li se preteaza :
Peste 18 ani. Produs destinat indeosebi  femeilor aflate in intervalul de varsta la care au menstruatie, la care pot da nastere la copii, femeilor care tocmai au nascut, celor aflate la menopauza si celor ale caror organe s-a modificat fiziologic.
1) Sterilizare zilnica in cazul femeilor de 18-35 de ani.
2) La femeile de 35-56 de ani inlatura simptomele menopauzei, de genul uscaciune, mancarime, durere s.a.m.d.
3) In cazul femeilor de cel putin 56 de ani si peste, inlatura simptomele datorate imbatranirii organelor si disfunctiilor fizice.
Pastrarea :
A se pastra sigilate intr-un loc racoros si uscat. A se feri de actiunea directa a razelor solare.
Observatii :
1) Se introduc intern, in vagin. Nu se folosesc pe cale orala.
2) Nu se vor folosi de catre femeile al caror himen este intact.
3) Nu se vor folosi de catre femeile care se afla la menstruatie, care sunt insarcinate si care alapteaza. Nu se folosesc cu 7 zile inainte de menstruatie si se pot folosi dupa 3 zile de la menstruatie.
4) Nu se vor folosi de catre persoanele care sufera de anemie grava, care au un nivel scazut al trombocitelor si care prezinta tumori maligne.
5) In timpul folosirii produsului nu se vor intretine raporturi sexuale. Pe perioada relatiilor intime va trebui sa fie scos afara.
6) O data scos afara, produsul nu are voie sa se introduca la loc si nici sa se refoloseasca.
7) Perioada potrivita pentru produs : tipul pt. sterilizare ( tip A) - 48 de ore ; tipul pt. hranire (tip B) - 3-12 ore. Pentru utilizare alternativa va trebui sa faceti pauza cel putin 24 de ore.
8 ) Produsul se va folosi la 3 ore dupa intretinerea raporturilor sexuale.
9) A nu se folosi de catre persoanele alergice la anumite ierburi.
10)Persoanele alergice la cauciuc pot folosi alt fel de manusi pentru introducerea bilutei.
11)Produsele se vor pastra sigilate, intr-un loc uscat si racoros, ferite de razele directe ale soarelui.
12)Acest produs nu a fost conceput ca inlocuitor al medicamentelor. Consultati-va cu medicul inainte de folosire.

Edera Life Style

0735 563 408



afacerea online (nou!!!) biluta magica din problemele pot evitate folosind acest minunat magica”

29.4KB


pus acum 12 ani
   
Ederalife
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 5
Absorbante igienice Lady Anion
n fiecare pachet exista un tester care te ajuta sa determini starea de sanatate intravaginala.

Absorbantele Lady ANION pot avea efect profilactic si terapeutic in urmatoarele cazuri:

Inflamatii si Dermatite
Infectii cu bacterii de toate tipurile
Candidoze, mancarimi, arsuri
Infectii trompe uterine
Scurgeri excesive
Dismenoree
Migrene
Cancer de col uterin
Ciclu neregulat

De asemenea, ionii negativi asigura o oxigenare mai buna a sangelui si ajuta la echilibrarea hormonala.
Daca exista inflamatii produse de bacterii rezistente la medicamentatie, emisia de ioni negativi din absorbante poate restrange aria acestora iar in cazul unei utilizari consecvente inflamatiile pot fi inlaturate.
IMPORTANT !
Cu toate calitatile lor antibacteriale, absorbantele igienice Lady ANION nu sunt un medicament si nu inlocuiesc tratamentele medicale speficice.
Ionii negativi si infrarosiile elimina bacteriile si ajuta organismul sa sa combata infectiile si bolile cauzate de acestea, prin metode pur naturale, de aceea ele nu trebuie considerate un medicament ci mai degraba un element de prevenire si de ajutor in tratarea afectiunilor, nu un medicament in sine care inlatura profesionismul medicului.
Acolo unde exista deja probleme – efectul absorbantelor poate deveni efectiv in functie de starea de sanatate a persoanei, iar absorbantele, cu toata actiunea lor benefica nu se pot substituii tratamentului medical.

Efectul imediat al utilizarii absorbantelor cu ioni negativi consta in distrugerea bacteriilor si prevenirea multiplicarii acestora.
In cazul persoanelor alergice se recomanda sfatul medicului inainte de folosire.

Edera Life Style
0735563408

afacerea online absorbante igienice lady anionn fiecare pachet exista tester care ajuta determini

32.5KB


pus acum 12 ani
   
Ederalife
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 5
Produs ecologic - Plasture detoxifiere

1 plic x 2 buc. = 24 ron

video demonstrativ:



Plasturii detoxifianti pentru picioare au fost dezvoltati in Japonia din 1990 si au fost cel mai bine vandut produs din clasa lor de 12 ori la rand. Reteta este o reteta traditionala veche de sute de ani care a fost imbunatatita cu ingrediente din medicina traditionala chineza. Medicina asiatica a inteles asadar ca, datorita pozitiei bipede si gravitatiei, toxinele coboara si se acumuleaza in picioare.

Plasturii pentru detoxifiere sunt usor de aplicat pe talpa piciorului, actioneaza in timpul somnului, nu contin compusi sintetici de niciun fel si nu au reactii adverse. Ingredientele sunt 100% naturale.

Toxinele, o problema moderna
In ultimii 50 de ani, datorita industrializarii si vietii tot mai sedentare, problema toxinelor si a metalelor grele care patrund in organism a devenit din ce in ce mai grava. Desi corpul uman are un sistem excretor bine pus la punct, de eliminare a compusilor nocivi prin urina, fecale si transpiratie, s-a constatat ca el nu mai face fata acestui exces de substante provenite din mancare, apa sau chiar din aer.
Durerile de picioare si articulatii, starea de slabiciune, durerile de cap, insomniile, ametelile, oboseala constanta, imunitatea scazuta sunt doar cateva dintre efectele acumularii de toxine in organism.

Solutia: plasturii pentru detoxifiere !

Plasturii detoxifianti sunt solutia cea mai buna pentru a ajuta organismul in lupta cu toxinele si metalele grele. Este suficient sa va uitati la aspectul unui plasture dupa utilizare (innegrit, rigid, umed si unsuros). Culoarea si substantele extrase din organismul dumneavoastra sunt vizibile iar efectele benefice le veti simti in cateva zile.

Ce sunt plasturii pentru detoxifiere ?
Plasturii detoxifianti pentru picioare au fost dezvoltati in Japonia din 1990 si au fost cel mai bine vandut produs din clasa lor de 12 ori la rand. Reteta este o reteta traditionala veche de sute de ani care a fost imbunatatita cu ingrediente din medicina traditionala chineza. Medicina asiatica a inteles asadar ca, datorita pozitiei bipede si gravitatiei, toxinele coboara si se acumuleaza in picioare.
Plasturii pentru detoxifiere sunt usor de aplicat pe talpa piciorului, actioneaza in timpul somnului, nu contin compusi sintetici de niciun fel si nu au reactii adverse. Ingredientele sunt 100% naturale.

Inlatura metalele grele!
Majoritatea persoanelor sunt intoxicate cu tot felul de metale grele, otravuri care scurteaza viata. Ustensilele de gatit, dozele de suc, conservele, folia cu care sunt invelite alimentele si nu numai sunt posibile surse de intoxicare cu aluminiu care afecteaza creierul, oasele, stomacul, si poate provoca Alzheimer, Parkinson si anemie. Legumele si fructele care arata foarte apetisant contin arsenic, din cauza substantelor chimice cu care sunt tratate pentru a ramane frumoase si a rezista mai mult timp. Intoxicatia cu metale grele poate fi descoperita usor prin analiza minerala a firului de par.
Accidental (sau chiar din apa, alimente etc, la consumarea indelungata a unor cantitati repetate) pot avea loc si intoxicatii cu mercur, plumb sau cupru.
Simptome intoxicarii cu metale grele sun urmatoarele: dureri abdominale, gust metalic in gura, varsaturi, scaune dese, stare de slabiciune, ameteli, dureri de cap, dureri in articulatii, hipertensiune.
In mod natural, metalele grele se elimina foarte greu din organism sau nu se elimina deloc.

Avem nevoie de detoxifiere?
Toata lumea are nevoie de detoxifiere! Acumularea de substante nocive in organismul nostru duce la boli si imbatranire prematura (conform Dr. Hans Krugler, President of the International Academy of Anti-Aging). Oricat de mult ne-am stradui sa traim sanatos suntem cu totii expusi la substantele nocive care, accidental sau nu, patrund in organismul nostru prin aerul pe care il respiram, apa pe care o bem, alimentele pe care le ingeram. Este imposibila evitarea patrunderii toxinelor in organismul nostru pentru ca traim intr-un mediu poluat. Si atunci, trebuie constant sa ne detoxifiem organismul, macar cu aceeasi viteza cu care patrund acesti compusi toxici in organism, impiedicand astfel acumularea lor.

Care sunt dovezile ca functioneaza?

Este suficient sa va uitati la aspectul unui plasture dupa utilizare (innegrit, rigid, umed si unsuros). Culoarea si substantele extrase din organismul dumneavoastra sunt vizibile iar efectele benefice le veti simti in cateva zile. Pe langa aceste aspecte pe care le puteti vedea singuri, exista numeroase teste facute pe firul de par care au demonstrat scaderea extraordinara a nivelului metalelor grele din organism cu ajutorul exclusiv al plasturilor pentru detoxifiere.

Care sunt simptomele acumularii de toxine in organism?
Starea de slabiciune, durerile de cap, insomniile, ametelile, oboseala constanta, imunitatea scazuta sunt doar cateva dintre efectele acumularii de toxine in organism.
Simptome intoxicarii cu metale grele sun urmatoarele: dureri abdominale, gust metalic in gura, varsaturi, scaune dese, stare de slabiciune, ameteli, dureri de cap, dureri in articulatii, hipertensiune.

Cat timp trebuie sa folosesc plasturi pentru detoxifiere?
Recomandam utilizarea plasturilor pentru detoxifiere minim 21 zile (in functie de nivelul toxinelor din organism), de 4 ori pe an.
Intre cure, folositi plasturii de 1-2 ori pe saptamana pentru intretinere (trebuie sa tineti cont ca substanele nocive patrund continuu in organismul nostru iar detoxifierea trebuie facuta constant!!!)
Cat timp trebuie lasati plasturii sa actioneze?
Pentru cel mai bun efect plasturele trebuie aplicat pe talpa, inainte de culcare, pentru 8-10 ore.

Cum se utilizeaza?
Spalati si uscati zona unde aplicati plasturele. SA NU FIE PIELEA UMEDA !.
Scoateti hartia de protectie de pe materialul adeziv.
Lipiti un plasture pe materialul adeziv, puneti plasturele pe talpa piciorului si fixati-l bine. Lasati-l sa actioneze in timp ce dormiti.
Dimineata, cand va treziti, dezlipiti usor adezivul si stergeti toxinele ramase pe talpa.

Cat de sigura este utilizarea plasturilor pentru detoxifiere?
Pudra continuta in plasturii pentru detoxifiere este din ingrediente 100% naturale, iar ph-ul acesteia este apropiat de cel al pielii. Aceste ingrediente nu patrund in organismul dumneavoastra, ele doar stimuleaza circulatia si determina expulzarea toxinelor intr-un mod natural.
Nu puteti utiliza plasturii daca sunteti alergic la unul dintre ingrediente.

Pot utiliza acesti plasturi si copiii?
Copiii peste 3 ani pot utiliza plasturii pentru detoxifiere, cu acordul medicului, daca nu sunt alergici la unul dintre ingredientele continute.

Pot fi utilizati acesti plasturi de catre femeile insarcinate?
Recomandam utilizarea plasturilor ANION detox de catre femeile insarcinate doar cu acordul si sub supravegherea medicului.

Pot fi utilizati acesti plasturi de catre femeile care alapteaza?
Plasturii nostri pot fi utilizati de catre femeile care alapteaza. Ingredientele continute nu ajung in organism, deci nu ajung in laptele matern.

Pot utiliza plasturii ANION detox daca urmez tratamente medicamentoase sau alte tratamente naturiste?
Da. Plasturii nostri pot fi utilizati concomitent cu tratamente medicamentoase sau cu alte tratamente naturiste.

Pot aplica plasturii si pe alte zone decat talpile?
Recomandam aplicarea plasturilor pe talpa piciorului unde majoritatea cailor nervoase din organismul nostru se termina. Pentru rezultate foarte bune,dupa 2-3 zile de aplicare a plasturilor pe talpi se pot aplica 2 plasturi pe talpi iar unul pe zona afectata.

Edera Life Style

0735 563 408

afacerea online produs ecologic plasture plic buc. ronvideo plasturii pentru picioare fost

30.6KB


pus acum 12 ani
   
Ederalife
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 5
Produs ecologic - PLASTURELE CALD

Plasture cald
Pret: 12 rON

Elimina durerile provocate de dismenoree, raceala, dureri de tip nevralgic si reumatic, disconfort abdominal. Ideal pentru intretinerea ovarelor si ingrijire dupa avort. Imbunatateste conditia medianelor si canalelor energetice ale corpului, echilibreaza circulatia sanguina, adjuvant in detumefiere si controlul greutatii.

Plasture cald

Este un plasture / pansament cald, de inalta tehnologie, care are in compozitie extrase de roci vulcanice- materiale care genereaza radiatie infrarosie si plante medicinale chinezesti. Combinand energia calorica, radiatia infrarosie si puterea binefacatoare a ierburilor, Plasturele cald ofera mai mult de 16 ore de alinare a durerilor, la o temperatura medie de 50 grade celsius.

Este creeat pentru :
-eliminarea durerilor provocate de dismenoree, discomfort abdominal,
-eliminarea durerilor cauzate de raceala si este ideal pentru intretinerea ovarelor sau ingrijirea dupa avort.
-functiile majore includ : eliminarea durerilor, imbunatatirea
conditiei medianelor si canalelor energetice ale corpului, promovand
buna  circulatie a sangelui, detumefiere si scadere in greutate.

Instructiuni :
1.Aplicati plasturele in punctul de acupunctura "gihai" ( 2 pana la 4cm sub nivelul buricului ). Pentru eliminarea durerilor de spate plasturele se poate aplica si pe spate exact la aceeasi inaltime si pozitie.
2. Folositi plasturele cald cate 8-9 ore pe zi pentru 2 sau 3 zile
inainte de fiecare menstruatie.
3. Pentru dureri menstruale serioase si pentru primele menstruatii,
folositi 3-4 tratamente. Pentru intretinerea ovarelor tratamentul
necesita 15-30 de zile si 20-30 de zile pentru durerile postnatale.

Note : 
1. Nu se recomanda folosirea pe timpul noptii.
2. Tratamentul se va stopa imediat daca pielea dezvolta iritatii anormale.
3. In cazul operatiilor sau tratamentelor in zona ganitala, trebuie folosit numai dupa vindecarea completa.
4. Este strict interzis femeilor gravide.

Edera Life Style
0735 563 408

afacerea online produs ecologic plasturele caldpret: ronelimina durerile provocate raceala, dureri

18.7KB


pus acum 12 ani
   
Ederalife
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 5
Produs ecologic -  parfumuri si uleiuri cu feromoni - produse Miiko Nakaido
(pentru femei si barbati)

preturi intre 150 - 200 ron

iti dau o stare de bine, au efect asupra aurei umane, te ajuta sa atragi oamenii si situatiile potrivite pentru tine

Secretul parfumurilor Miiko Nakaido

Parfumurile Miiko Nakaido nu pot fi comparate cu nici un fel de alte produse accesibile pe piaţă, deoarece au īn componenţa lor un adaos extraordinar datorită căruia persoanele care le īntrebuinţează fac o impresie deosebită tuturor celor care se află īn preajma lor.

Acest lucru pare a fi incredibil, īnsă aşa funcţionează magia Miiko Nakaido; dacă sunteţi o femeie, īn scurt timp vă veţi da seamă că bărbaţii cu care staţi de vorbă vă privesc cu chef şi zīmbesc mai  des. Nu este o iluzie! Ei cu adevărat se bucură de prezenţa Dumneavoastră!

Dacă sunteţi un bărbat, să nu vă miraţi că femeile pe care le īntīlniţi, devin pe neaşteptate mai deschise īn discuţie. Cu siguranţă veţi fi surprins de limbajul corpurilor lor. Observaţi totul cu atenţie!

Ceea ce părea pīnă acum complicat, vi se va părea extrem de simplu, pentru că parfumurile Miiko Nakaido au īn componenţa sa o formulă neobişnuită, bazată pe feromoni originali!

Un adaos extraordinar īn compoziţie

Īntrebuinţarea adaosului de feromoni īn comoziţiile de parfum Miiko Nakaido este o soluţie nouă īn arta compunerii parfumurilor. Feromonii aflaţi īn fiecare  compoziţie de parfum nu modifică īnsăşi parfumul (sīnt fără miros), conferindu-i, totuşi, o putere deosebită.

Folosind zilnic parfumul nostru preferat, putem să ne īmbunătăţim starea de spirit şi, īn plus, să facem ca persoanele din jurul nostru să ne recepţioneze mult mai pozitiv. Datorită acestei proprietăţi deosebite, īntrebuinţarea compoziţiei Miiko Nakaido dă cele mai bune efecte īn contact cu sexul opus. Atat femeile, cīt şi bărbaţii sīnt mai interesaţi de o persoană cīnd aceasta foloseşte parfumurile Miiko Nakaido. Feromonii receptati la nivel subliminal  ne fac mai atractivi īn ochii oamenilor, aceştia cochetīndu-ne mai cu chef şi dorind să stea īn preajma noastră.

Parfumurile Miiko Nakaido se caracterizează printr-o construcţie revoluţionară, datorită căreia acţionează mai intens, această acţiune fiind greu de comparat cu acţiunea vreunei alte compoziţii.
Construcţia clasică triplă a parfumului se bazează pe suportul din feromoni, ceea ce constituie o tehnologie absolut nouă.

Structura tradiţională a unui parfum, numită piramida parfumului, este construită din 3 nivele:

Nota simţului (de sus, a capului) acţionează excitant, regenerator, ajută la concentraţie.
Nota inimii (de mijloc, medie) acţionează spre egalizarea, armonizarea, trezirea şi tonizarea simţurilor.
Nota de bază (a bazei, de capăt, de jos) stabilizează, īntăreşte, leagă cu pămīntul, ajută la īncărcarea şi menţinerea energiei.

Toate parfumurile Miiko Nakaido posedă un component suplimentar. Piramida a fost aşezată pe o bază din feromoni, de aceea se poate vorbi despre cel de-al patrulea nivel suplimentar. Acest lucru constituie o atitudine absolut nouă īn arta compunerii parfumurilor.

Ce sunt, de fapt, feromonii?

Feromonii sīnt nişte substanţe hormonale care transmit celor din jur o informaţie pozitivă despre noi. Aceştia cresc atractivitatea noastră (nu numai cea sexuală, fiind astfel intrebuinţaţi īn multe situaţii de viaţă, oriunde acolo unde ţinem mult să fim apreciaţi.

Feromonii nu au miros, deci nu influenţează direct īnsăşi compoziţia parfumului. Totuşi, cu siguranţă adaosul acestora va fi observat; lumea din jurul Dumneavoastră va zīmbi mai des şi nu va dori să-si ia rămas bun de la Dvs.

Este cu adevărat posibil?

Da! Şi aici nu este vorba de magie, ci de biologie. Feromonii fiind nişte substanţe fără miros, sīnt recepţionaţi de către organul vemeronazal, aşa-zisul VNO, aflat īn spatele nasului, inainte de sept. Organismele oamenilor şi animalelor emană feromonii mai ales pentru a-i transmite partenerului informaţia privind aptitudinea sexuală, dar nu numai – aceştia servesc de asemenea ca regulatori ai comportamentelor sociale, iar acţiunea lor este foarte intensă.

La ce efecte vă puteţi aştepta, folosind parfumuri cu feromoni?

Īn primul rīnd la faptul că veţi fi recepţionat foarte pozitiv de către cei din jur. Atīt femeile, cīt şi bărbaţii sīnt mai interesaţi de o persoană cīnd aceasta foloseşte parfumurile Miiko Nakaido. Feromonii receptati īn mod inconştient ne fac mai atractivi īn ochii oamenilor, aceştia cochetīndu-ne mai cu chef şi dorind să stea īn preajma noastră..
Feromonii ne vor fi, de asemenea, de folos la toate situaţiile stresante legate de evaluarea noastră, precum şi oriunde acolo unde dorim să facem o impresie bună.

Acţiunea pozitivă a parfumurilor cu feromoni poate fi observată:
- cīnd doriţi să atrageţi atenţia sexului opus
- īn timpul unui randez-vous
- la o īntīlnire cu prietenii
- īn timpul interviului pentru angajare
- īn cadrul īntīlnirilor de afaceri
- la un examen
- totdeauna cīnd discutaţi cu şeful sau cu colaboratorii
precum şi īn alte situaţii de viaţă, la care nici nu v-aţi gīndit.

Īn faţa Dumneavoastră stă o cheie pentru uşa secretă a celuilalt om!!!

Compoziţia feromonilor Miiko Nakaido se bazează pe o reţetă nouă. Pentru prima dată īn arta compunerii parfumurilor a fost īntrebuinţată descoperirea ştiinţifică din ultimii ani – adunarea unică şi excepţională a cītorva feromoni!

Fiecare dintre noi produce mulţi compuşi chimici şi feromoni – androstenol, androsteron, androstenon, androstadienon şi multe altele, diferenţa constīnd doar īn cantitatea şi proproţiile compuşilor produşi. Compoziţiile noastre de feromoni, obţinute īn laborator, constituie o medie a substanţelor naturale care apar la oameni.

Produsele care conţin mulţi feromoni, cresc nu numai gradul de excitaţie sexuală, ci şi crează o aură pozitivă īn jurul persoanei care le-a folosit.

Atitudinea atīt de nouă īn arta compunerii de parfumuri ne-a permis să obţinem un efect nemaipomenit. Acum, la această formulă secretă Miiko Nakaido a mai fost adăugat㠄vitalitatea tinereţii”, asigurată de Androstenol.

Acest lucru face ca parfumurile noastre să fie unice şi excepţionale!

Edera Life Style
0735 563 408

afacerea online produs ecologic -  parfumuri uleiuri feromoni produse miiko femei intre 150 200

23.8KB


pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la