Publicitate gratuita
Reclame, publicitate, anunturi, cereri - oferte. Publicitate gratuita Adauga link-ul tau gratuit Promovare Site Publicitate Online
Lista Forumurilor Pe Tematici
Publicitate gratuita | Reguli | Inregistrare | Login

POZE PUBLICITATE GRATUITA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
barbyy
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 80 ani
Publicitate gratuita / Vanzari, Oferte / www.comunicat-de-presa.ro  
Autor
Mesaj Pagini: 1
comunicat
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 2
Mediul online este propice pentru relatiile publice, prin costurile reduse ale firmelor. Datorita faptului ca de foarte multe ori companiile sustineau ca nu isi pot permite un PR sau sa faca relatii publice pentru ca au buget limitat, comunicat-de-presa.ro vine in intampinarea utilizatorilor si in completarea mediului de PR cu o platforma prietenoasa si facila in utilizare care va permite o foarte buna comunicare.

Chiar daca un buget mai mare permite realizarea unui capital de imagine mai bine dezvoltat si structurat, relatii publice pot face si cei care sunt la inceput si au un buget de promovare limitat. Una dintre cele mai cunoscute metode de promovare este sa aveti un site-ul oficial al companiei dvs. care va permite o comunicare directa cu publicul tinta.

Acest site este recomandabil sa contina urmatoarele : toate stirile companiei, newsletter, forum si chiar bloguri. Toate acestea trebuiesc insa promovate, acest lucru fiind posibil si prin inscrierea unui comunicat de presa.

Aceste elemente tin de comunicare.  Insa comunicarea nu se reduce la acestea.  Comunicarea trebuie sa fie permanenta pentru ca firma sa fie mereu in atentia celor carora li se adreseaza. Cele mai sigure in acest moment sunt comunicatele de presa care pot fi distribuite atat pe site-uri din domeniu, iar daca sunt bine concepute, pot ajunge foarte usor in mass-media. In afara de stiri se pot avea in vedere si articole dedicate care sa apara pe diverse site-uri sau publicatii de specialitate.

mediul online este propice pentru relatiile publice, prin costurile reduse ale firmelor. datorita

27.6KB


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la