Publicitate gratuita
Reclame, publicitate, anunturi, cereri - oferte. Publicitate gratuita Adauga link-ul tau gratuit Promovare Site Publicitate Online
Lista Forumurilor Pe Tematici
Publicitate gratuita | Reguli | Inregistrare | Login

POZE PUBLICITATE GRATUITA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
polly__ Profile
Femeie
24 ani
Brasov
cauta Barbat
24 - 47 ani
Publicitate gratuita / Reclame gratuite, Cumparare, Reclame, publicitate, anunturi, cereri - oferte / Forum de electronica  
Autor
Mesaj Pagini: 1
elforum
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1
Daca doriti sa va reparari televizorul defect, sau poate masina de spalat, daca doriti sa va faceti un amplificator audio sau poate o incinta acustica, un egalizator, un potentiometru  sau o instalatie cu leduri sigur gasiti pe forum pe cineva care sa va ofere o mana de ajutor, sa va indrume, sa va ofere o schema, un indiciu. In plus , daca nu va descurcati deloc cu pistolul de lipit si nici nu doriti sa invatati elforum va pune la dispozitie si sectiunea de servicii , in care puteti gasi pe altcineva sa faca treaba in locul dumneavoastra . De asemenea puteti vinde sau cumpara diverse produse:de la boxe profesionale la telefoane , de la carti la parfumuri.

Fiind o comunitate preponderent masculina , ne-am gandit ca un barbat nu se ocupa doar de electronicele dintr-o casa ci el este omul de baza intr-o familie si atunci trebuie sa mai faca si alte lucruri. Asa a luat nastere sectiunea de amenajari interioare si exterioare, pentru ca membrii forumul sa-si impartaseasca cunostintele in materie de constructii si amenajari si in speranta ca astfel vom atrage si cateva reprezentate ale sexului frumos pentru a ne oferi o lectie de bun gust.
Cel mai nou subforum creat este cel numit „Lectii pentru incepatori” care, speram ca anul acesta , sa se dezvolte  si sa isi atinga scopul, cel de a ii ajuta pe cei tineri sa patrunda in sfera electronicii . Cei mai experimentati vor avea ocazia sa impartaseasca celor tineri din experienta lor si astfel traditia sa mearga mai departe.


pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la