Publicitate gratuita
Reclame, publicitate, anunturi, cereri - oferte. Publicitate gratuita Adauga link-ul tau gratuit Promovare Site Publicitate Online
Lista Forumurilor Pe Tematici
Publicitate gratuita | Reguli | Inregistrare | Login

POZE PUBLICITATE GRATUITA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
ro_xy20 la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 45 ani
Publicitate gratuita / Reclame gratuite, Cumparare, Reclame, publicitate, anunturi, cereri - oferte / Locul de intalnire si de vacanta pentru persoane singure  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Singles Camp
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1
2012 - al III-lea an de actiuni Singles Camp®!

Daca sunteti single si nu mai vreti sa va petreceti vacantele si sarbatorile singur(a), haideti cu noi! Singles Camp® este locul de intalnire. Lansat in februarie 2010, conceptul are ca tinta socializarea persoanelor singure, in conditii de grup. Se doreste a fi o punte intre singles, un cadru in care acestia sa se cunoasca si sa interrelationeze. Nu suntem nici agentie de dating, nici matrimoniala si nu vizam zona comerciala. Este un proiect dezvoltat si intretinut prin voluntariat care are la baza un concept protejat OSIM si foloseste experienta unor persoane profesioniste in turismul de grup.
A atras pana in prezent peste1500 de membri, din care 400 activi. Atasat actiunii exista o platforma virtuala, un forum, o poarta de intrare si de prima cunoastere intre membrii comunitatii.

Despre cele 20 de actiuni organizate si desfasurate in 2010 si 2011, puteti afla mai multe citind „Tabere incheiate”http://www.singlescamp.ro/forum/index.php?board=21.0

Website-ul acestui proiect este
Va ofera toate informatiile necesare despre cele peste 30 actiuni care se organizeaza anul acesta si modul in care se face inscrierea si rezervarea.Unele dintre actiuni au deja locurile ocupate. Inainte de inscriere, transmite-ti un Email pt a solicita disponibilitatea.
Exista un calendar al excursiilor in ordine cronologica si unul cu actiunile pentru fiecare luna in parte. Le puteti vizualiza si consulta pe prima pagina a site-ului.

La toate din aceste actiuni, participa doar persoane single, asigurand astfel un cadru confortabil de cunoastere si de socializare. Grupurile sunt mici, cele de afara de maxim 8 persoane, in tara de 15 – 25 de persoane. Acest lucru determina o stare de intimitate de grup, comunicarea se face mult mai lejer, iar optiunea de program este unanima. Grupurile raman astfel compacte, chiar si free time-ul se consuma impreuna.

Multe din destinatiile de anul acesta sunt aceleasi ca si anul trecut, asta pentru ca s-au bucurat de succes si pentru ca la ele nu au putut participa decat un numar limitat de membri. In plus, pentru 2012 am ales cateva inedite, atat de deosebite incat locurile s-au epuizat in doar cateva zile de la lansare. Este situatia circuitelor sejur de Spania si de Italia de sud.

locul intalnire vacanta pentru persoane singure 2012 iii-lea actiuni singles camp®!daca sunteti

12.3KB


pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la